CV-ul tau merita un premiu!

camp-1-launchJoburihoreca.ro va pune in contact profesionistii din domeniu, ajutandu-i sa se perfectioneze in ceea ce fac.

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-ti CV-ul in baza de date  pana la 23 aprilie 2017, completeaza-l in intregime si intra in tragerea la sorti pentru unul dintre urmatoarele premii:

1. Un curs de bucatar la Horeca School – cursul integral.
2. Un curs de “Initiere in tehnicile de baza ale Chocolateriei” – 5 ore “1 la 1” cu cele mai bune ingrediente.
3. Un curs de sosuri de baza in bucatarie – 5 ore de training intensiv, exercitiu si tehnici de baza.
4. Un exemplar din “The Modernist Cuisine at Home”  (lb Engleza) – un fel de “biblie” pentru pasionatii de gastronomie.
5. Un exemplar din Larousse Gastronomique (lb. Engleza) – cartea pe care orice profesionist ar trebui sa o aiba la indemana in orice moment.

Joburihoreca.ro ti-ar putea solicita ulterior o intalnire pentru consolidarea CV-ului tau, astfel incat sansele tale sa-ti gasesti jobul care ti se potriveste cel mai bine sa creasca semnificativ. In situatia in care esti pregatit pentru asta, sunt sanse sa realizam cu tine chiar un scurt material video pentru ca angajatorii sa te inteleaga mult mai bine.

cropped-jh-logo2

Campania se va incheia pe 23 aprilie 2017. In tragerea la sorti vor intra toate CV-urile completate in intregime si inscrise in baza de date pana inclusiv pe 23 aprilie, ora 00:00, indiferent de domeniul in care candidatul isi doreste sa lucreze.

Daca un candidat isi gaseste jobul mult dorit, CV-ul poate ramane in baza de date cu sau fara optiunea de a fi vizibil. Odata inscris in baza de date JoburiHoReCa.ro candidatii beneficiaza de toate drepturile, avantajele, optiunile sau oportunitatile oferite de calitatea de membru.

 

Mult succes tuturor!

Echipa JoburiHoReCa.rologo-short

Joburi HoReCa

Lasă un răspuns