Degusta Italia – miercuri 22 noiembrie 2017, 11.00, Atheneè Palace Hilton din București

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la prima ediție a  evenimentului “Degusta Italia” ce se va desfășura la hotel Atheneè Palace Hilton din București (Sala Vivaldi și Regina Maria) miercuri 22 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00.
Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează  exclusiv operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.
În deschidere va avea loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui antreprenor italian din sectorul horeca.
Vor  fi prezenți producători italieni de vinuri și produse alimentare de calitate (V. lista de mai jos) care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri. Vor participa, de asemenea, câțiva importatori români de produse agroalimentare Made in Italy. Pe parcusul miniexpoziției vor avea loc două sesiuni de live cooking show cu participarea chef-ului de la restaurantul “Trattoria degli artisti”.
Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume, care se desfășoară în numeroase țări în perioada 20-26 noiembrie 2017.
Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it .
Înscrierea la eveniment se face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE  până pe data de 20 noiembrie 2017.
Cordiale salutări,
Luca Gentile
Director

Joburi HoReCa

Lasă un răspuns